top of page

Midlife Mama

Peptalks: 

‘Breaking the cycle’ 

Doe jij enorm je best om aan alle verwachtingen te voldoen, maar voel je je niet vervuld en gelukkig’ (om je daar vervolgens schuldig over te voelen)?

Let’s talk some real shit! In de Midlife Mama Peptalks.

 Herken je dit ? 

 • Je voelt je vaak onrustig en je hoofd staat altijd ‘aan’

 • Je maakt je zorgen om je kinderen en of je ze wel alles kunt geven dat ze nodig hebben

 • Je voelt je regelmatig ontevreden en gefrustreerd, gejaagd en gestrest

 • Je werkt hard aan zelfontwikkeling, maar blijft steeds ‘terugvallen’ (je wéét het wel, maar doet het niet of je voelt het niet)

 • Je twijfelt vaak of je wel goed genoeg bent en of je het wel kan

 • Je bent veel bezig met wat anderen ‘ervan’ of ‘van jou’ vinden

Meld je nu aan voor de Midlife Mama Peptalks

Selecteer een optie
Eline Busser

 Lieve Midlife Mama : 
.Er is niks mis met jou! 

En je bent zeker niet alleen in je zoektocht naar hoe je het leven nou precies ‘doet’, met alle eisen die je voelt of jezelf hebt opgelegd. Dus STOP MET HET ALLEEN DOEN en jezelf afwijzen en zorg dat je erbij bent!

In het Midlife Mama Peptalks ‘Breaking the cycle’ drieluik duiken we samen in de wondere wereld van vrouw-zijn, uitdagingen en transformatie! 

Elke week neem ik je mee, aan de hand van een nieuw thema, op ONTDEKKING NAAR JEZELF. Een deep-dive in jouw rollen, (belemmerende) overtuigingen en emoties, onze overeenkomsten en verschillen, de uitdagingen en successen. 

Verlang jij naar

 • Helemaal jezelf zijn

 • Je vrij voelen in je eigen lijf

 • Kunnen vertrouwen op je intuïtie en innerlijke wijsheid

 • VOELEN (wat voor jou belangrijk is en wat je nodig hebt)

 • Gezien worden en je herkennen in anderen, zonder oordeel of schuldgevoel

 • Het leven ervaren met meer gemak en plezier in plaats van zwaarte en druk.

 

Dan zijn de MIDLIFE MAMA PEPTALKS echt iets voor jou!

​ Dit is wat je krijgt: 

Het Midlife Mama Peptalks ‘Breaking the cycle’ drieluik:

01

Midlife Mama’s en Moederschap: 

Van schietschijf naar moordwijf    

over opvoeden, pubers, afwijzing, zorgen (de heavy shit).

02

Midlife Mama’s en Relatie: 

In the midst of life, samen door Midlife 

is dit alles, oneerlijke verdeling in (huishoudelijke) taken, ben je het bemoederen van je partner zat,  intimiteit/ sexualiteit (say what?), veranderende hormonen en dito zelfbeeld (HELLO midlife..).

03

Midlife Mama’s en Werk: 

Verrek, zit ik wel op mijn plek?   

voel je de passie niet meer, conflicten op je werk, overbelasting, alle ballen in de lucht (work-life balance).

04

BONUS 

Midlife Mama en Scheiding: Van verloren naar herboren  

wie ben ik zonder die ander, co-ouderschap of parallel parenting, nieuwe partner, relatie kinderen en stiefouderschap?

Drie weken lang is er elke week een ONLINE SESSIE via Zoom 

(en een 4e bonus sessie voor gescheiden mama’s).

In een veilige omgeving, die we samen creëren, deel ik informatie en kennis, werk je aan opdrachten en delen we eerlijke en oprechte verhalen en inspireren we elkaar. De MMPT zijn voor ambitieuze Midlife Mama’s die het goed willen doen en zelfontwikkeling belangrijk vinden. 

 

Vind je het spannend om je te open te stellen en te delen met ‘vreemden’? Geloof me, ook hierin ben je niet de enige, let’s do this together! Ik ben ervaren in het werken met groepen en ga je voor en neem je mee. Ik creëer een fijne en veilige omgeving voor optimale effectiviteit. De komende groep loopt al aardig vol, dus ZORG DAT JE ER OP TIJD BIJ BENT!

 

Kom erbij, you are so welcome..

Eline Busser

Over mij 

Ondernemer, professioneel coach en trainer, Creatrix® Transformologist® en...

 

…. trotse moeder van twee heerlijke puber/jong volwassen dochters. Partner van mijn lief én trots op zijn prachtige jong volwassen zoons. 

 

En ja, ik heb dezelfde uitdagingen als jij!

Na scheiding, ziekte en in een nieuw samengesteld gezin heb ook ik als Midlife Mama mijn (en wij onze) weg opnieuw moeten vinden. 

Hoe? Nou, met vallen en opstaan!

 

​OF HET MAKKELIJK IS?  Soms helemaal niet! 

 

​Weten wat je zelf nodig hebt, hoe jij je leven wil vormgeven... weten wat je partner nodig heeft en als moeder ook nog eens aanvoelen en herkennen wat het beste is voor je kind: zeker in uitdagende situaties is dat niet makkelijk of vanzelfsprekend! 

Kan iedereen het?

IEDEREEN KAN DE BESTE VERSIE VAN ZICHZELF zijn en fijne, liefdevolle verbindingen hebben in haar leven en in de liefde. Als Midlife Mama ben je er gewoon ook helemaal klaar (mee;-)) voor! Ik zeg wel eens gekscherend dat het voelt alsof je een soort 'portal' doorgaat, een gateway naar een totaal nieuw Universum. En eigenlijk is het gewoon ook zo.. welkom in het Universum van de Midlife Mama!

 

​Ik help je graag bij het HERVINDEN van de beste versie van JEZELF en jouw pad, zoals ik dat zelf heb mogen vinden tijdens mijn eigen uitdagingen en als ontwakende en zoekende Midlife Mama!

Bekijk hier hoe ik je nog meer kan helpen.

Liefs Eline

 Wie is dan die Midlife Mama? 

We denken dat we de enige zijn die worstelen met alle ballen tegelijk in de lucht houden. Iedereen doet het toch? Dus waarom lukt het mij nou niet?

 

Jarenlang doen we onze stinkende best om alles te doen wat onze ouders, omgeving en onze cultuur ons vertellen wat nodig is om GELUK en VOLDOENING te CREËREN en VERDIENEN

Een braaf meisje zijn, het goed doen op school, hard aan je carrière werken, trouwen en een leuke en lieve partner zijn, een huis kopen, mooi en gezellig maken én goed onderhouden, kinderen krijgen en goed opvoeden, geld verdienen, er hip uitzien, sociaal geliefd zijn, gezond leven en op vakantie gaan. 

 

Maar wacht… dan komt het…

Het besef dat het behalen van AL DIE DOELEN, het (cultureel gezien) goed je best doen, je helemaal niet de voldoening en het geluk heeft gebracht dat je dacht te bereiken. 

 

En wat je dan?

Je leest zelfhulpboeken, volgt workshops en persoonlijke ontwikkeltrajecten, gaat naar yoga retreats, doet aan meditatie en gaat zelfs in therapie en/of aan de medicatie om het nog beter te doen, je beter te voelen en ‘verantwoordelijkheid te nemen voor jouw eigen geluk’.

En nog steeds… BEN JE NIET WAAR JE WIL ZIJN, voel je je niet zoals je je wil voelen. 

 

Dan word je geconfronteerd met schaamte; “Wat is er in vredesnaam met mij aan de hand? Het maakt niet uit hoe hard ik mijn best doe en hoe hard ik ren en vlieg, HET LUKT ME MAAR NIET om me gelukkig en voldaan te voelen”. 

 

In de persoonlijke ontwikkel -en coaching branche zie je dat ‘eigen verantwoordelijkheid’ en ‘jezelf beperken’ thema’s zijn. Alles is gestoeld op bewust kiezen voor een andere manier van denken en voelen. Denk jezelf gelukkig!

Vrouwen, die 70% van de afnemers zijn van deze zelfhulp branche, gaan STEEDS HARDER WERKEN en steeds meer doen om zelfontwikkeling te bewerkstelligen.

“Want er is vast iets mis met mij”. 

 

Lieve Midlife Mama, ER IS NIETS MIS MET JOU!

 

We voelen ons alleen in onze worsteling en soms zelf lijden, want andere vrouwen praten niet of nauwelijks over hun worstelingen. Zij schamen zich ook, want zij vinden ook dat ze gelukkig zouden moeten zijn. 

En zo bevestigen we keer op keer onze eigen angst dat er iets mis met ons is. 

 

Daarom creëerde ik De MIDLIFE MAMA PEPTALKS:

Om elkaar te versterken, troosten, ondersteunen, begrijpen en laten groeien!

Door te DELEN hoe we kunnen HELEN, doorbreken we tevens de cirkel van intergenerationeel trauma!

Door te zorgen dat het bij ons stopt, creëren we een olievlek aan authentieke, liefdevolle, evenwichtige vrouwen (en mannen). 

Zo word jij niet alleen de Beste versie van Jezelf, maar help je tevens de wereld een beetje mooier te maken, in elk geval voor jouw kinderen en kleinkinderen!  ;-)

 

Ik kan dit niet alleen, jij kan dit niet alleen, wij kunnen dit niet alleen:

IMGP2921.JPG

Copyright Leefnu Coaching | 2023

Original on Transparent.png

Volg mij

 • Instagram
 • Facebook
 • LinkedIn
bottom of page