top of page
Eline Website 2.jpg

Over Eline

Ondernemer, professioneel (relatie) coach en trainer,

Creatrix® Transformologist® en...

. trotse moeder van twee heerlijke puberdochters.

Partner van mijn lief én trots op zijn prachtige jong volwassen zoons. 

En ja, ik heb dezelfde uitdagingen als jij!
Na scheiding, ziekte en in een nieuw samengesteld gezin heb ook ik als Midlife Mama mijn (en wij onze) weg opnieuw moeten vinden. 

Hoe? Nou, met vallen en opstaan!

We omarmen het gezegde: 

"Onze grootste triomf is niet dat we nooit vallen, maar dat we iedere keer als we vallen, weer opstaan". 

Of het makkelijk is? Soms helemaal niet! 

Weten wat je zelf nodig hebt, hoe jij je leven wil vormgeven... weten wat je partner nodig heeft en als moeder ook nog eens aanvoelen en herkennen wat het beste is voor je kind: zeker in uitdagende situaties is dat niet makkelijk of vanzelfsprekend! 

Kan iedereen het?

Ja, iedereen kan de beste versie van ZICHZELF zijn en fijne, liefdevolle verbindingen hebben in haar leven en in de liefde.

Alle goede, betrouwbare relaties beginnen met een goede en betrouwbare relatie met jezelf. 

Als Midlife Mama ben je er gewoon ook helemaal klaar (mee;-)) voor!

Ik zeg wel eens gekscherend dat het voelt alsof je een soort 'portal' doorgaat, een gateway naar een totaal nieuw Universum. 

En eigenlijk is het gewoon ook zo.. welkom in het Universum van de Midlife Mama!

Hier mag je je hormonen, je vrouw-zijn, je intuitie, jouw specifieke talenten, eigenaardigheden en purpose omarmen!

En je mag en kan je shit, de ballast, en alles wat je niet langer dient eindelijk, helemaal en voor altijd, opruimen en afleggen.

Ik help je graag bij het (her)vinden van de beste versie van JEZELF en jouw pad, zoals ik dat zelf heb mogen vinden tijdens mijn eigen uitdagingen en als ontwakende en zoekende Midlife Mama!

Kies uit mijn aanbod wat bij je past! 

IMGP3013.JPG
NEW-Creatrix-Seal.jpg

Mijn specialisaties

Ik ben gespecialiseerd in het werken met vrouwen, relaties en ouderschap.

Ik begeleid vrouwen in hun persoonlijke ontwikkeling, persoonlijk leiderschap, ambities, relaties, (stief)ouderschap en het vrouw-zijn. 

 

De rode draad in mijn leven en mijn aanbod is het creëren van krachtige verbindingen en vertrouwen in het leven en in de liefde.

 

In de afgelopen jaren ontdekte ik, door mijn studies, mijn werk en door waar mijn klanten doorheen gingen, welke elementen onmisbaar zijn om gelukkig te zijn in de relatie met jezelf, in de relatie met je partner en in de relatie met je kinderen. 

En ik ontdekte gaandeweg ook welke vaardigheden je daarvoor nodig hebt en welke belemmeringen je daarbij in de weg kunnen zitten en hoe je die kunt oplossen! 

Mijn persoonlijke ervaringen met verlies, trauma en pijn maakten me nog bewuster van wat je als vrouw, als moeder en als (ex)partner in de weg kan zitten en wat je nodig hebt bij grote uitdagingen.

 

Ook leerde ik dat het niet vanzelfsprekend is dat je als vrouw de juiste ondersteuning en begeleiding vindt en ontvangt als je hier middenin zit!

De meeste methoden zijn gericht op het bewustzijn en bovendien op het mannelijke brein. Net zoals dat de vele aannames over de fysieke en mentale gezondheid van vrouwen gestoeld zijn op wat er onderzocht is. En dat onderzoek is voornamelijk op mannen gericht. Typische klachten bij vrouwen worden vaak niet serieus genomen en laat staan onderzocht. 

Ik ben door al mijn ervaringen en inzichten en in het bijzonder als Creatrix® Transformologist® enorm gemotiveerd om het beste aanbod voor je te creëren en mijn kennis en verworvenheden met je te delen, door middel van trainingen, workshops en krachtige trajecten.

Zo krijg jij precies wat je nodig hebt om krachtig en vol zelfvertrouwen de uitdagingen waar je nu voor staat aan te gaan en 'De beste versie van jezelf' te ontdekken en te leven.

Geloof me 'The best is yet to come'!

bottom of page